filemtime() [function.filemtime.html]: stat failed for /data/medjugor/html/./data/default/temp/data-default-config.xml.php.dat.lck [mini-files.php, line 112]

Our Lady of Medjugorje Messages containing 'надії' - Our Lady of Medjugorje - www.medjugorje.ws
Error Error(s) before html tag encountered
Total found: 13
"Дорогі діти! Сьогодні як Мати закликаю вас до навернення. Цей час є для вас, дітоньки, часом тиші та молитви. Тому нехай у теплі вашого серця росте зерно надії й віри - і ви, дітоньки, день у день відчуєте потребу більше молитися. Ваше життя стане впорядкованим і відповідальним. Зрозумієте, дітоньки, що ви тут, на землі, минущі, і відчуєте потребу бути ближчими Богу та з любов’ю свідчитимете про ваш досвід зустрічі з Богом, яким будете ділитися з іншими. Я з вами й молюся за вас, але не можу без вашого ТАК. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Велика любов Мого Сина. Якби ви пізнали величину Його любові, ви б не переставали поклонятися Йому й дякувати. Він завжди живий із вами в Євхаристії, бо Євхаристія – це Його Серце. Євхаристія – серце віри. Він вас ніколи не залишав. І тоді, коли ви намагалися відійти від Нього, Він не відійшов від вас. Тому Моє Материнське Серце щасливе, коли бачить, як ви, сповнені любові, повертаєтеся до Нього, коли бачить, як ви приходите до Нього шляхом примирення, любові й надії. Моє Материнське Серце знає, що ви, коли підете шляхом віри, молоді пагони, бутони, то за допомогою молитви й посту ви станете плодами, Моїми квітами, апостолами Моєї любові, будете носіями світла й любов’ю, і мудрістю освітлюватимете все навколо себе. Діти Мої, як Матір, Я прошу вас: моліться, думайте, роздумуйте. Все, що відбувається з вами – красиве, болісне, радісне, святе, сприяє тому, щоб ви духовно зростали, щоб Мій Син зростав у вас. Діти Мої, віддайтеся Йому, вірте Йому, довіряйте Його любові, нехай Він веде вас. Нехай Євхаристія буде місцем, де ви наситите свої душі й потім будете поширювати любов та істину, свідчити про Мого Сина. Дякую вам. "
"Дорогі діти, Мій Син як Бог завжди дивився над часом. Я як Його Мати через Нього бачу в часі. Бачу гарні і болісні речі. Але бачу, що є ще любов і треба вчинити, щоб вона була пізнана. Діти Мої, не можете бути щасливими, якщо не любите одне одного, якщо не маєте любові в кожній ситуації й у кожному моменті свого життя. І Я як Мати через любов приходжу до вас, щоб вам допомогти пізнати правдиву любов, пізнати Мого Сина. Тому вас закликаю, аби завжди щораз більше були спраглими любові, віри та надії. Єдиним джерелом, із якого можете пити, є довіра до Бога, Мого Сина. Діти Мої, у моменти неспокою й зречення ви лише шукайте обличчя Мого Сина. Ви лише жийте Його словами і не бійтеся. Моліться й любіть щирими відчуттями, добрими ділами та допоможіть, щоб світ змінився і Моє Серце перемогло. Як і Мій Син, і Я кажу вам: любіть одне одного, бо без любові нема спасіння. Дякую вам, діти Мої. "
"Дорогі діти! У цей немирний час, коли диявол пожинає душі, щоб їх притягнути до себе, закликаю вас до витривалої молитви, щоб у молитві відкрили Бога любові та надії. Дітоньки, візьміть хрест у руки. Нехай він вам буде підбадьоренням, що любов завжди перемагає, особливо тепер, коли хрест і віра відкинуті. Вашими життями ви будьте відображенням і прикладом того, що віра та надія ще живі й новий світ миру є можливим. Я з вами й заступаюся за вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Приношу вам маленького Ісуса, Який приносить вам мир. Він, Котрий є минуле, сьогодення і майбутнє вашого життя. Дітоньки, не дозвольте згасити вашої віри й надії на краще майбутнє, бо ви є вибрані бути свідками надії при кожній можливості. Ось чому я тут з Ісусом, щоб Він благословив вас Своїм миром. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Бог мені дозволив і сьогодні бути з вами, щоб закликати вас до молитви й посту. Проживайте цей час благодаті й будьте свідками надії, бо повторюю вам, дітоньки, що молитвою та постом і війни можна стримати. Дітоньки, вірте й живіть у вірі й із вірою цей час благодаті, а Моє Непорочне Серце не залишає нікого з вас у немирі, якщо прибігаєте до Мене. Заступаюся за вас перед Всевишнім та молюсь за мир у ваших серцях і за надію на майбутнє. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! І сьогодні Я з вами, щоб вам сказати: дітоньки, хто молиться, не боїться майбутнього й не втрачає надії. Ви вибрані, щоб нести радість і мир, бо ви є Мої. Я сюди прийшла з ім‘ям Цариці миру, тому що диявол хоче немиру та війни, хоче сповнити ваші серця страхом перед майбутнім, а майбутнє - Боже. Тому будьте смиренними, і моліться, і віддайте все в руки Всевишнього, Який вас створив. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю свідчити вашу віру у кольорах весни. Нехай це буде віра надії та відваги. Дітоньки, нехай ваша віра не похитнеться ні в якій ситуації, ані у цей час випробування. Ідіть відважно з воскреслим Христом до неба, яке є вашою ціллю. Я вас супроводжую на цьому шляху святості й усіх вас вкладаю у Своє Непорочне Серце. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Я з вами в цьому милосердному часі й закликаю вас усіх бути носіями миру та любові в цьому світі, де вас, дітоньки, Бог через Мене закликає бути молитвою, і любов’ю, і виявом раю тут, на землі. Нехай ваші серця будуть наповнені радістю й вірою в Бога, щоб ви, дітоньки, мали повну довіру до Його святої волі. Тому Я з вами, бо Він, Всевишній, посилає Мене поміж вас, щоб вас заохотила до надії - і ви будете миротворцями в цьому немирному світі. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
Візіонерка Мір’яна Солдо мала щоденні об’явлення від 24 червня 1981 року до 25 грудня 1982 року. На останньому щоденному об’явленні Богородиця, довіривши Мір’яні десяту таємницю, сказала, що буде ще їй являтися раз на рік – 18 березня. Так було протягом усіх цих років. Об’явлення почалося о 13:34 і тривало до 13:40.
"Дорогі діти! З Материнською любов’ю закликаю вас, щоб, повні сили, віри та довіри, ви дивилися на Мого Сина. Йому відкривайте свої серця й не бійтеся, бо Мій Син є Світло світу й у Ньому мир і надія. Тому знову й знову закликаю вас молитися за тих Моїх дітей, які не пізнали любові Мого Сина; щоб Мій Син Своїм світлом любові та надії осяяв і їхні серця, і вас, діти Мої, щоб зміцнив і дарував мир та надію. Я з вами. Дякую вам.'' Богородиця всіх благословила. "
"Дорогі діти! Всевишній Мені дозволив бути з вами й бути вам радістю та дорогою надії, бо людство вирішило вибрати смерть. Тому Мене посилає, щоб учила вас, що без Бога не маєте майбутнього. Дітоньки, будьте інструментами любові всім тим, які не пізнали Бога любові. Свідчіть радісно вашу віру й не втрачайте надії на переміну людського серця. Я з вами й благословляю вас Моїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Нехай цей час буде переплетений молитвою за мир та добрими ділами, щоб відчулася радість очікування Царя миру у ваших серцях, сім'ях та у світі, який не має надії. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! У цей час благодаті, закликаю вас до молитви серцем. Дітоньки, створюйте молитовні групи, де будете заохочувати одне одного до добра й зростання в радості. Дітоньки, ви ще далеко. Тому знову навертайтесь та оберіть дорогу святості й надії, щоб Бог дав вам мир у достатку. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "