Error Error(s) before html tag encountered
Total found: 12
12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише один раз на рік – 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалось о 13:38 і тривало до 13:47. Богородиця прийшла з малим Ісусом на руках. Вона передала через Якова наступне послання:
"Дорогі діти, цього благодатного дня особливо закликаю вас до любові. Дітоньки, Бог безмежно любить, і тому, дітоньки, повні довір’я, не дивлячись назад і без страху повністю віддайте Йому ваші серця, щоб Бог наповнив їх Своєю любов’ю. Не бійтеся вірити Його любові й милосердю, бо Його любов сильніша від кожної вашої слабкості та страху. Тому, діти Мої, повні любові у ваших серцях, довіряйте Ісусові й скажіть Йому своє “так”, тому що Він єдиний шлях, що веде вас до вічного Отця. "
"Дорогі діти! Чую ваші взивання й молитви та заступаюся за вас перед Моїм Сином Ісусом, Який є Дорогою, Істиною й Життям. Дітоньки, поверніться до молитви, відкрийте свої серця в цей благодатний час і підіть шляхом навернення. Ваше життя минуще і без Бога не має сенсу. Тому Я з вами, щоб вести вас до святоcті життя, щоб кожен із вас відкрив радість життя. Усіх вас, дітоньки, Я люблю й благословляю Своїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! У цей немирний час, коли диявол пожинає душі, щоб їх притягнути до себе, закликаю вас до витривалої молитви, щоб у молитві відкрили Бога любові та надії. Дітоньки, візьміть хрест у руки. Нехай він вам буде підбадьоренням, що любов завжди перемагає, особливо тепер, коли хрест і віра відкинуті. Вашими життями ви будьте відображенням і прикладом того, що віра та надія ще живі й новий світ миру є можливим. Я з вами й заступаюся за вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Це час благодаті. Я з вами й знову вас закликаю, дітоньки: верніться до Бога та молитви, поки молитва не стане для вас радістю. Дітоньки, не маєте ні майбутнього, ні миру, допоки ваше життя не почнеться з особистого навернення й переміни на добро. Зло припиниться, і запанує мир у ваших серцях та у світі. Тому, дітоньки, моліться, моліться, моліться. Я з вами й заступаюся перед Моїм Сином Ісусом за кожного з вас. Дякую вам, що ви відповіли на Мій заклик. "
12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року, Вона передала через Якова наступне послання:
"Дорогі діти! І сьогодні Ісус є тут, біля вас і навіть тоді, коли ви думаєте, що ви самі і немає світла у вашому житті, Він є тут і ніколи вас не залишив і не віддалився від вас. Світло Його народження освітлює цей світ і ваше життя. Його серце є завжди відкрите для вас, щоб прийняти кожне ваше страждання, кожне випробування, страх і потребу. Його руки простягнуті до вас, щоби вас, як Отець обійняв, і мовив, наскільки ви важливі для Нього, наскільки вас любить, і піклується своїми дітьми. Діти, чи є ваше серце відкрите для Ісуса? Чи ви цілком віддали ваше життя в Його руки? Чи ви прийняли Ісуса, як свого Отця, до Кого можете завжди звернутися і у Ньому знайти утішення і все те, що вам потрібне, щоб жити істинну віру. Тому, діти мої, віддайте ваше серце Ісусові і дозвольте, щоб запанував у ваших життях, бо лише так приймете сьогодення і зможете зустрітися зі світом у якому сьогодні живете. Із Ісусом зникає всякий страх, страждання і біль, тому що ваше серце приймає Його волю і все те, що прийде до вашого життя. Ісус вам дасть віру, щоб усе прийняли і нічого вас не віддалило від Нього, тому що Він вас міцно тримає за руку і не дозволяє, щоб ви віддалилися і загубилися у важкі моменти, тому що Він став Господарем вашого життя. Благословляю вас Своїм Материнським благословенням. "
"Дорогі діти! Приношу вам маленького Ісуса, Який приносить вам мир. Він, Котрий є минуле, сьогодення і майбутнє вашого життя. Дітоньки, не дозвольте згасити вашої віри й надії на краще майбутнє, бо ви є вибрані бути свідками надії при кожній можливості. Ось чому я тут з Ісусом, щоб Він благословив вас Своїм миром. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! З радістю закликаю, дітоньки, усіх вас, котрі відповіли на Мій заклик: будьте радістю та миром. Свідчіть своїми життями про небо, яке вам приношу. Дітоньки, є час, щоб ви були відблиском Моєї любові для всіх тих, що не люблять і чиї серця захопила ненависть. Не забудьте: Я з вами й заступаюся за всіх вас перед Моїм Сином Ісусом, щоб дав вам Свій мир. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик! "
"Дорогі діти! Бог дозволяє Мені бути з вами й вести вас дорогою миру, щоб так через особистий мир ви будували мир у світі. Я з вами й заступаюся за вас перед Моїм Сином Ісусом, щоб дав вам міцну віру та надію на краще майбутнє, яке Я хочу побудувати з вами. Будьте мужніми й не бійтеся, бо Бог є з вами. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
2 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалося о 14:18 і тривало 8 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання:
"Дорогі діти! Сьогодні, коли світло Ісусового народження освітлює весь світ, особливо прошу, із Ісусом на Моїх руках, щоб кожне серце стало вифлеємською стаєнкою, де народиться Мій Син, а ваші життя - світлом Його народження. Дітоньки, ви живете в неспокої та страху, тому сьогодні, у цей благодатний день, дітоньки, просіть Ісуса укріпити вашу віру та стати володарем ваших життів, адже, діти Мої, лише з Ісусом у вашому житті ви не будете бачити неспокою, але молитись за мир та жити в мирі, і не будете бачити страху, але Ісуса, що звільняє нас від усіх страхів. Я, ваша Мати, що безперестанку чуває над вами, благословляю вас Своїм Материнським благословенням. "
"Дорогі діти! Закликаю вас до сильної молитви. Модернізм хоче увійти до ваших думок та вкрасти у вас радість молитви й зустрічі з Ісусом. Тому, дорогі Мої дітоньки, обновіть молитву у ваших сім'ях, щоб Моє Материнське Серце було радісним, як у перші дні, коли Я вас вибрала й відповіддю була цілодобова молитва – і Небо не мовчало, а рясно давало цьому місцю благодаті мир і благословення. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Приношу вам Свого Сина Ісуса, щоб наповнив ваші серця миром, бо Він є мир. Дітоньки, шукайте Ісуса в тиші вашого серця, щоб знову народився. Світ потребує Ісуса, тому, дітоньки, шукайте Його через молитву, бо Він дається щоденно кожному з вас. "
Сьогодні Богородиця прийшла у святковому одязі, з малим Ісусом на руках, і Ісус простягнув руку на знак благословення, а Богородиця молилася над нами арамейською мовою.
"Дорогі діти! В цей благодатний час моліться зі Мною, щоб добро перемогло в вас і навколо вас. Особливим чином, дітоньки, моліться в єдності з Ісусом на Його Хресній дорозі. Вкладайте у свої молитви це людство, яке блукає без Бога і без Його любові. Будьте молитвою, будьте світлом і свідками всім тим кого зустрічаєте, дітоньки, щоб Милосердний Бог був милосердним до вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик». "