Monthly Medjugorje Messages

"Дорогі діти! Я дякую Богові за кожного з вас. Особливо, дітоньки, дякую вам, що відповіли на Мій заклик. Я готую вас до нових часів, аби ви були міцними у вірі та витривалі в молитві так, щоб Дух Святий через вас діяв й оновив обличчя землі. Я молюся з вами за мир, який є найдорожчим даром, хоча сатана й бажає війни та ненависті. Ви, дітоньки, будьте Моїми простягненими руками та гордо йдіть із Богом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик"."
"Дорогі діти! Бог зі Свого милосердя дозволив Мені бути з вами, щоб вас учила й привела на дорогу навернення. Дітоньки, ви всі покликані зі всього серця молитися, аби здійснився план спасіння з вами і через вас. Усвідомте, дітоньки, що життя коротке й чекає вас життя вічне за заслугами. Тому, моліться, моліться, моліться, щоб ви були достойними інструментами в Божих руках. Дякую Вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Це благодатний час, час милосердя для кожного з вас. Дітоньки, не дозвольте, щоб вітер ненависті та немиру панував у вас і навколо вас. Ви, дітоньки, покликані бути любов’ю і молитвою. Диявол хоче немиру й непорядку, але ви, дітоньки, будьте радістю воскреслого Ісуса, Який помер і воскрес за кожного з вас. Він переміг смерть, щоб вам дати життя, вічне життя. Тому, дітоньки, свідчіть і гордіться тим, що ви в Ньому воскресли. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик"."
"Дорогі діти! Це благодатний час. Як природа відновлюється до нового життя, так і ви покликані до навернення. Вирішіть вибрати Бога. Дітоньки, ви порожні й не маєте радості, бо не маєте Бога. Тому моліться, доки молитва не стане для вас життям. Шукайте в природі Бога, Який вас створив, бо природа говорить і бореться за життя, а не за смерть. Війни панують у серцях і народах, бо не маєте миру та не бачите, дітоньки, брата у вашому ближньому. Тому поверніться до Бога й молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю до нового життя. Не важливо, скільки років маєте, відкрийте ваше серце Ісусові, Який вас перемінить у цей благодатний час, і ви так, як природа, народитеся для нового життя в Божій любові та відкриєте ваше серце небу й небесним речам. Я ще з вами, бо Мені це Бог дозволив із любові до вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Сьогодні як Мати закликаю вас до навернення. Цей час є для вас, дітоньки, часом тиші та молитви. Тому нехай у теплі вашого серця росте зерно надії й віри - і ви, дітоньки, день у день відчуєте потребу більше молитися. Ваше життя стане впорядкованим і відповідальним. Зрозумієте, дітоньки, що ви тут, на землі, минущі, і відчуєте потребу бути ближчими Богу та з любов’ю свідчитимете про ваш досвід зустрічі з Богом, яким будете ділитися з іншими. Я з вами й молюся за вас, але не можу без вашого ТАК. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Приношу вам Мого Сина Ісуса, Який є Царем миру. Він дає вам мир і нехай не буде лише для вас, але, дітоньки, приносьте його іншим у радості та смиренні. Я з вами й молюся за вас у цьому благодатному часі, який Бог хоче дати вам. Моя присутність є знаком любові тут: поки Я з вами, щоб охороняла і вела вас до вічності. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Це є час благодаті й молитви, час чекання й дарування. Бог вам дається, щоб ми Його любили понад усе. Тому, дітоньки, відкрийте ваші серця та сім’ї, щоб це чекання стало молитвою та любов'ю, а особливо даруванням. Я з вами, дітоньки, і підбадьорюю вас, щоб не відступали від добра, бо плоди видно й чутно далеко. Тому неприятель злий і використовує все, щоб вас відвести від молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Ви маєте велику благодать, що покликані до нового життя через послання, які вам даю. Це, дітоньки, благодатний час, час і заклик до навернення для вас та майбутніх поколінь. Тому вас закликаю, дітоньки: моліться більше і відкрийте своє серце Моєму Сину Ісусові. Я з вами й усіх вас люблю та благословляю Своїм материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! І природа вам пропонує знаки своєї любові через плоди, що вам дає. І ви Моїм приходом прийняли обильні дари та плоди. Дітоньки, наскільки ви відповіли на Мій заклик, Бог знає. Я вас закликаю: не є пізно, вирішіть вибрати святість і життя з Богом у благодаті та мирі! Бог вас благословить і дасть вам стократно, якщо довіряєте Йому. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Це благодатний час. Дітоньки, більше моліться, менше говоріть і дозвольте Богові вести вас дорогою навернення. Я з вами й люблю вас Моєю материнською любов'ю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
"Дорогі діти! Бог Мене покликав, щоб вас вела до Нього, бо Він є вашою силою. Тому вас закликаю, щоб ви молитися до Нього й довіряли Йому, бо Він ваше прибіжище від усякого зла, що підстерігає й відносить душі далеко від благодаті та радості, до яких ви всі покликані. Дітоньки, проживайте рай тут, на землі, щоб вам було добре, і нехай Божі заповіді будуть для вас світлом на вашій дорозі. Я з вами й усіх вас люблю Своєю материнською любов’ю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик. "
   




To compare Medjugorje messages with another language versions choose
Medjugorje WebSite